perjantai 10. tammikuuta 2014

Joulupukin apuri

Koska bloggaaminen vaihteeksi tökkii, päätin aloittaa puhtaalta pöydältä ja blogata nyt roikkumaan jääneet kuvat ilman sen suurempia saatesanoja. Tässä siis jotain kuvia pukin pajassa valmistuneista töistä olkaa hyvä!


Lapasia tuli tehtyä enemmän ja vähemmän, suurin osa tosin jäi kiireessä kuvaamatta. Mm. näitä sydänlapasia valmistui useammassa värissä ja näistä kyllä tykkään! Kun saisi aikaiseksi, ompelisin itsellenikin yhdet! Käytössä oma kaava.


Mustia tähtipipoja tein muutaman, toinen meni pukin konttiin ja toinen jäi omalle miehelle. Tähän miehen versioon suunnittelin lisääväni vielä heijastintähden silitettävästä kalvosta, että näkyy pimeälläkin. 


Äitini vihjasi joskus, että tarvitsee pipon. Niinpä hänelle valmistui merinovillavuorilla pipo ja tuubihuivi pojan kanssa valitusta kankaasta (poika istui sylissä ja osoitti kyseistä kangasta tietokoneen näytöltä hokien mummoa, joten olihan se ostettava ;) ). Lisäksi vielä fleecellä vuoritetut lapaset.


Lasten serkun paketista kuoriutui yökkäri kaapin kätköistä löytyneistä kankaista. Tämänkin kohdalla oma poika yritti puuttua peliin, sillä ihastui kankaassa oleviin autoihin. Vimmatusti pyöritti päätään kun kysyin tehdäänkö tästä serkulle yökkäri. Mutta sinne meni, katsotaan josko kankaan jämistä saisi vielä omallekin jotain.


Kaavan pohjalla Kisuliini-body ja housuina Saimit.2 kommenttia:

  1. Mitä laitoit noihin lapasiin vuoriksi? Ja mistä tuollaisen kaavan löytäisi? Aivan ihanat nuo sydänlapaset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa on fleece-vuori, tulee ihanan lämpimät! Itse piirsin kaavan käden mukaan, mutta ainakin http://www.etsy.com/listing/171253657/womens-mittens-pattern löytyy hyvin samantyyppiset! :)

      Poista