keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Sylva -huutikseen

Facebookin ompeluryhmä on päättänyt taas repäistä ja järjestää huutokaupan tällä kertaa Sylva Ry:n hyväksi.  Tässä vielä vähän lisää tietoa:

"Ompeluryhmä Saumanvara tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaina 14.2. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!

ps. Tätä viestiä saa jakaa!

http://www.sylva.fi/fi/


Sylva Ry - sylva
www.sylva.fi
Syöpää sairastavan lapsen sosiaaliopas 2013 Tulosta tai tallenna omalle koneellesi opas tästä. Opas sisältää keskeiset tiedot sosiaaliturvasta ja vinkkejä hakemusten tekoon."Itse osallistun huutokauppaan ainakin ompelijan roolissa ja huutoon lähtee tämä mekkonen kokoa 80/86. Nyt vaan kaikki huutamaan hyvän asian puolesta! :)


 Neitikin kannustaa kaikkia osallistumaan!

2 kommenttia: