sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Omia juhlia odotellessa

Ystävän poika juhli vastikään 2-v. synttäreitään ja jotain pehmeää muistamista piti pakettiin saada. Koska meidän kolmikko on tiivis, oli kiva kun sain vielä omien lasten vaatteiden jälkeen ommeltua yhden t-paidan samoista kankaista.


Kuvaksi valikoitui traktori, sillä poika on henkeen ja vereen kaikkien pärisevien koneiden perään. Silityskalvoista oli senkin takia kiva jotain keksiä, että pojan äiti ompelee myöskin, muttei kyseisiin väkerryksiin (vielä?) ole itse ehtinyt tutustua.


Tässä vielä lähikuva traktorista. Kaikessa yksinkertaisuudessaan minusta tästä tuli ihan kiva. Ja voiko sen parempaa hyväksymistä saadakaan, kun sankari heti paketin avattuaan vaatii saada paidan päälleen ja äänitehostein osoittelee traktoria?


Paidan takana on kaistale vihreää tähteä rikkomassa liikaa sinisyyttä. Tämäkin on minusta ihan hauska yksityiskohta ja käytän varmasti jatkossakin (jos vaan muistan...).

7 kommenttia:

 1. Tää paita on ihan huippu, sekä poitsun, että äidin mielestä! Kunhan ilmat lämpenee ja pihalla pärjää kevyemmällä vaatetuksella, voidaan aiheuttaa hämmennystä, kun vapautetaan kolmikko tiimivaatteissaan ;)

  VastaaPoista
 2. Vau, aivan mainio ja kaunis paita! Semmoinen, jota täälläkin leirissä sekä 2v (kyllä, nyt meillä asuu pieni 2v, hurjaa!!!) että äiti fanittaisivat:)

  On se vaan hienoa, että on nämä blogit, missä voi ihastella toisten aikaansaannoksia ja haaveilla pian koittavasta lomasta ja päikkäriajasta, ompelukone mielessä tietenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas :) Ja onnea 2v:lle, perässä tullaan! Itse mietin josko taas kantaisi koneet keittiöön, alakerrassa kun aikaansaannoksia tulee huomattavasti hitaammin kuin ylhäällä missä useimmiten oleskellaan.

   Poista
 3. Hieno paita pikkumiehelle! Meilläkin traktori olisi kova sana, enkä ymmärrä miksi :D O pörisee vaan ja kantelee autokirjaansa... Tosi siisti kuva silityskalvoilla! Mie en ole ihan vielä lämmennyt noille, ovat aina vähän kiukutelleet, kun oon yrittänyt kuvioida noilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pojilla sisäsyntyistä, ihan sama esitteleekö kukaan traktoria heille ikinä! Mut joo, nuo silityskalvot on vähän mysteeri, siitä P:n paidastakin on poliisiautosta jotku osat irtoilleet, jotku on taas pysyneet ihan hyvinä. Tää traktori onneks ainakin ensimmäisen pesun oli kestäny, toivottavasti tulevatkin. Ärsyttää kyllä kun näkee ison vaivan ja sit nuo menee ja irtoilee! Joka pesun jälkeen ku meillä ei vaatteita silitettä, irrotkoon sitte...

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista