keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Äitin muruset

 Niin se vaan aika kuluu ja meilläkin ollaan jo kaksi vuotiaita (tai jos tarkkoja ollaan niin ei ihan vielä, vasta illalla)! Äitin vauvat! Samaan aikaan katson lapsia haikeudella ja muistelen pieniä tuhisevia nyyttejä kun taas toisaalta iloitsen päivä päivältä isommista ja taitavammista lapsista. Tähän väliin kuuluu todeta kaikkien vanhempien huulilla aika ajoin oleva kysymys: Mihin tämä aika oikein katoaa?


Synttäreitä juhlitaan kunnolla vasta tulevana sunnuntaina ja siiheksi täytyisi tämän äidin ehtiä tehdä vielä yhtä ja toista. Muunmuassa lasten juhlavaatteet ovat vielä paininjalan alla, mutta ei hätää, viimetippa on minun paras kaverini tai ainakin hyvä hoputtaja jos ei muuta!

Eilen juhlittiin jo ensimmäinen osa synttäreistä ystävien kesken ja sitä varten askartelin coctailtikuista pieniä viirejä. Nämä osottautuivatkin suuriksi suosikeiksi eritoten neidin mielestä ja näitä kanniskeltiin koko päivä vaalien kuin kalleinta aarretta.


Lahjojen makuunkin on jo päästy, kun muutama viikko sitten hain postin huomasta lapsille omat Puky-potkupyörät jotka mummo ja ukko lupasivat synttärilahjaksi ostaa. Tyttö otti pyörän heti omakseen ja tykkää sillä potkutella tietä edes takaisin.


 Poika totesi pyörän olevan turhan kiikkerä ja vaihtoi menopeliä kesken harjoittelun. Tällä meno oli oikein sujuvaa ja isikin sai tutustua pyörään kantamalla sen takaisin kotiin ;) Mutta ehkä poikakin vielä hieman mietittyään kokeilee uudelleen, jos ei ennemmin niin ainakin myöhemmin. Selvästi erottuu luonne-erot tässäkin asiassa, tyttö on rohkeampi kokeilemaan uutta kun taas poika tarvitsee hetken asian sulatteluun.Koska meillä ei juhlimista jätetä vain lapsiin vaan myös vanhemmilla on syntymäpäivät lasten kanssa samassa ryppäässä, on minuakin jo lahjottu. Tästä ihanasta panda-pussukasta ja lasten saamista ihanuuksista löytyy lisää tietoa Marjon MadeByMade -blogista :)4 kommenttia: