maanantai 14. heinäkuuta 2014

Pitkästä aikaa SaVaWay (x2)!

Pitkään aikaan en ole veivaillut, mutta nyt jokunen viikko sitten tilaisuuden tullen klikkailin yllätyspaketin. Mietin huolella ettei perjantaina ole mitään ja painoin tilaa. Noh, vähän on kotiäidin päähän luottaminen, sillä seuraavana päivänä muistin meille tulevan vieraita perjantai-iltana!

Vähän jouduin siis varastamaan, mutta aikarajojen sisällä (ja parin kaksvivuotiaan avustuksella) sain kuin sainkin jotain valmista.

Paketin avatessani vastaan tuli ensin epätoivo: mitä ihmettä ompelen meille mielestäni aivan liian retrosta kankaasta? Vaikkei kangas iskenytkään, sain mielestäni ihan kiva lopputuloksen aikaan ja uskon että mekkoa tulee tytöllä käyteyttyä paljonkin kesäisten ilmojen saapuessa.

Reilu viikko sitten ylläripaketti tilattiin Ikasyrilta ja koska kyseisestä kaupasta kovasti tykkään, en voinut vastustaa kiusausta tälläkään kertaa. Perjantain koittaessa paketista paljastui Neiti Tomera -jerseytä.


Kangas ei moneen tuntiin hiiskunut minulle mitään, vaikka yleensä kankaat huutavat käyttötarkoitustaan kovaan ääneen. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin tekemään neidille hupparin, sillä halusin yrittää tehdä jotain muuta kuin yöpuvun (mikä tuosta värimaailmasta minulle tuli mieleen).


Ompeluvaiheessa kaikki meni pieleen. Luovutin siinä vaiheessa kun tajusin käyttäneeni hupparissa vääränlaista vetoketjua ja jätin koko tekeleen odottamaan uutta intoa (ja vetoketjua). Ensimmäistä ei koskaan tullut, mutta pakotin kuitenkin itseni ompelemaan hupparin loppuun. 


 Periaatteessa se on kai ihan ok ja saattaa tulla myös käyttöön ainakin kun kaikki muut hupparit ovat pesussa, mutta ompelujälki on aivan karmeaa katsottavaa. Ja tiedättehän, jos joku tökkii se tökkii loppuun saakka. Niin myös tämä.


Tulipa kokeiltua sitten myös tällainen savaway kun työ ei valmistunut määräajassa. Onnittelen silti itseäni siitä että ylipäätään sain tämän tehtyä loppuun suuresta vastustelusta huolimatta!

8 kommenttia:

 1. No jos nyt lähes kaikki mahdollinen meni ompeluvaiheessa pieleen, niin täytyy sanoa, että ainakin nuo näyttävät todella kivoilta. Voisin huolia molemmat itelleni, vähän isommassa koossa tosin ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Etenkin huppari on varsin vekkuli:) Kelpuutan meille koska vaan.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuule ovat! Tylsäähän se olisi jos aina tulisi vaan täydellistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, säilyy jännitys harrastuksessa ;)

   Poista