maanantai 21. heinäkuuta 2014

Vauvalahja

 Miehen sisko kysyi jo hyvissä ajoin josko voisin ommella hänen tulevalle kummitytölleen jotain rotinoita. Lupasin.


 Ompeluprojekti aloitettiin jo ennen tytön syntymää kun varmuutta sukupuolesta ei ollut. Miehen sisko sitten valitsi limen tähtikankaan ja juuri kun ehdin palat leikata, kuulin että tyttö oli syntynyt. Vetoketjuksi olin jo ostanut valkoisen, mutta vaihdoin suunnitelmia lennosta koska haalari oli minusta liian poikamainen ja kipaisin ostamaan uuden pinkin vetoketjun. En tiedä tuoreista vanhemmista mitään, mutta kyllä minä tämän olisin omalle tyttärelleni voinut pukea.


Haalarin malli on ottobresta (koko 68cm) ja vuoritukseen katsoin mallia Kaavoista Viis -blogin mahtavasta ohjeesta. Kiitos vaan Hannalle selkeästä ohjeesta! :) Kyllähän minä noita vuorillisia haalareita olen ennenkin ommellut, mutta monilta aivojen nyrjähdyksiltä selvisin kun ei tarvinnut vanhoja muistijälkiä kaivella esiin hyvän ohjeen myötä.

4 kommenttia:

 1. Suloinen haalari, vetoketju käy kivasti! Ihana kuulla ohjeesta olleen iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, apua tosiaan oli, varmasti muillekin! :)

   Poista
 2. Siinä se on; vihdoin valmiina ;)
  Ja oikeassa olit, pinkki vetoketju oli täydellinen valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Oota vaan, tuun sitte rotinoille teille joskus vuoden päästä kunhan saan ne rotinat ensin valmiiksi asti (tokihan siinä kestää kun en voi niitä edes kenenkään kanssa pohtia valmiiksi) ;)

   Tuo pinkki oli tosiaan kiva ja tykästyin siihen itekin, näyttää livenä vielä kivemmalta kun kuvissa, sopii just eikä melkein tuon limen kanssa!

   Poista