lauantai 6. marraskuuta 2010

NuppuPeitto

Minäkin lähdin mukaan Nupulle Peitto hankkeeseen, sillä olen huono antamaan rahaa keräyksiin tai muuten auttamaan apua tarvitsevia. Tämä kamppanja alkoi heti kiinnostaa, sillä peitot tuovat varmasti iloa saajilleen ja on itselle helppo tapa auttaa.

Tilkkutöitä en ole aikaisemmin tehnyt, mutta mielestäni peitto onnistui ihan hyvin. Aluksi mietin tekeväni useammankin peiton, mutta ajan puutteen takia saldo jäi tähän yhteen. Niin kuin väreistä voi päätellä, tämä on tehty jollekin pienenpienelle tytölle :)


Peiton olen tehnyt jo jonkin aikaa sitten, mutta vasta nyt sain laitettua pakettiin ja toivottavasti tänään muistan sen myös postilaatikkoon tipauttaa. Toivottavasti peitto pääsee saajaansa pian lämmittämään :)

6 kommenttia:

 1. Tulin taas huhuilemaan. Jokos on loma vietetty ja aikaerosta toivuttu? Ostitko kankaita?

  Pakko kyllä myöntää, että on ollut omassa blogissakin aika tosi hiljaista. Pitänee ryhdistäytyä. Mutta nyt vielä joululahjavaihtoehtoja tutkimaan...

  VastaaPoista
 2. Kotiin on palailtu ja pikkuhiljaa taas arkeen totuteltu, mutta tekemimstä on paljon. Joulu tulee tänä vuonna vielä nopeammin kuin aikaisemmin, koska kaksi viikkoa joulukuun alusta meni jouluvalmistelujen osalta hukkaan. Mutta lupaan ryhdistäytyä kirjoittamisen saralla heti kun pahimmat kiireet vähän helpottaa (tai mahdollisesti jo tänään illalla tuonne toisen blogin puolelle, kunhan olen käynyt lääkärissä!).

  VastaaPoista
 3. Kävinkin juuri tuonne toiseen blogiisi kirjoittelemassa kommentin. Jaksamista vielä! :)

  Itselläkin on kyllä ollut kirjoitusmotivaatio aika kadoksissa, kun töistä ei voi kirjoittaa ja tiedän aika monen tutun tutun lukevan blogiani vaikkei kommentoikaan. Käsityöt kun olisivat sellainen aihe, josta voisi kirjoittaa, muut omat ajatukset ovat niin yksityisiä, etten niistä blogissa halua kirjoitella.

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)

  Itse en ole paljon blogistani huudellut, joten tutut eivät (toivottavasti ainakaan salaa) blogiani lue. Ja melko anonyyminä koitan pysytelläkin, sillä niin kuin tiedät asiat ovat hyvinkin yksityisiä etenkin tuon toisen blogin puolella. Eli nyt jos joku tuttu on tänne tavalla tai toisella eksynyt, painostan heitä paljastamaan itsensä!

  Olen kokenut tämän kuitenkin hyväksi tavaksi hieman purkautua kun harvalle näistä asioista muuten puhun. :)

  VastaaPoista
 5. Tuo on kyllä totta, että on hyvä purkautua kun ei monikaan blogia lue. Minulle vain kävi vähän niin, että kaverini, jolle blogista kerroin, laittoi blogini oman bloginsa blogilistalle ja parikin ihmistä on livenä kommentoinut lukeneensa blogiani, joten en hirveästi esimerkiksi vauvatoiveistamme ole kehdannut kirjoitella. Välillä onkin aikamoinen "tuska" puhua jollekin. Taitaa mieheni saada sitten ne jutut niskaansa ja se ei ehkä aina ole paras juttu, kun miettii, miten erilaisista näkökulmista katsomme esimerkiksi vauva-asiaa;)

  Kiva olisi kuulla teidän lomastanne, jos siitä jotain haluat jakaa. Itsekin lomasta lämpimässä kun haaveilen...

  VastaaPoista
 6. Kirjoittelen reissusta (tai jaan ainakin joitain kuvia) kunhan saan itseäni niskasta kiinni. Joitain käsitöitäkin olisi esiteltävänä mutta miten ihmeessä voi olla niin vaikeaa (laiska mikä laiska!) ladata kuvia koneelle?! Ja osa kuvista on tietysti kadonnut, vaikka mielestäni ne jo koneelle siirsin. Pitää vielä penkoa läppärin muisti kun se palailee yhdessä miehen kanssa toivottavasti huomenna.

  VastaaPoista