keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Pienille pientä


 Velourit joutui saksien ja ompelukoneen käsittelyyn kun näin nämä Ottobren haalarihousut ja -mekon. Todellisesta koosta en tiedä, kaavan mukaan taisivat olla reilu 60 senttisiä, mutta näyttävät olevan erikokoisia jo toisiinsa verrattuina, tytön hameenhelma kun menee housujen lahkeiden kanssa lähes tasoihin! Housuissa on tosin käännettävät resorit lahkeissa, joten niillä saa lisäpituutta (kuvassa käännetty ja näköjään ihan miten sattuu, on ne oikeasti saman pituiset ainakin melkein :D)


Tässä vielä takaa kuvattuna ja jälleen kuvaaja on näköjään kiinnittänyt huomiota asetteluun! Ehkä kukaan ei jaksa kuitenkaan pienten käyttäjien päällä ihmetellä onko joku kohta vinksahtanut vai ei...

4 kommenttia:

 1. Kyllä on somat nuo haalarit ja mekko! Ja näyttävät ihanan pehmeiltä. Miten muuten onnistuu kaavojen piirtäminen tai kankaan leikkaaminen sinulta? Onko sulla joku pöytä, jolla ko. hommat hoidat vai vieläkö taivut lattialle? ;D

  Täällä nimittäin on pienissä ompeluprojekteissa ollut se ongelma, että pöytätilan puuttuessa joutuu kykkimään lattialla ja sehän ei ole ollenkaan hyväksi enää, siitä varmaan tuo selkäkipu sai ainakin osin alkunsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattialla minäkin ennen konttailin, mutta nyt olen rakastunut uuteen keittiönpöytäämme jossa mahtuu pyörittelemään isompiakin kankaita (ja jos ei vielä tuon kokoiselle mahdu, voi pöytää jatkaakin!). Helpottaa muuten kummasti tuota projektia eikä enää ole ollenkaan niin vastenmielistä! Tosin nykyään alkaa maha ottaa jo pöytäänkin kiinni, täytyy kai kohta sahata mahalle oma aukko pöydän reunaan jos lapset ei tajua tulla ulos piakkoin... ;)

   Poista