maanantai 27. helmikuuta 2012

Sitterin päivitys

Saimme miehen siskolta sitterin, joka kaipasi kipeästi päivitystä. Inhoan kaikkea vaalean haaleata ja nallekuosista lasten tarvikkeissa ja mielestäni sitteri oli aikaisemmin juurikin sitä. Lisäksi kun purin ne muutamat tarpeelliset saumat, sain huomata että yhteen viiden sentin saumaan mahtuu paljon kuivunutta kaurapuuroa!


Kuvassa siis ensin lähtötilanne, onneksi päällinen on irroitettava joten sen pohjalta piirtelin sanomalehdelle kaavat (kangas on Finlayssonin paksua puuvillaa, enkä sitä halunnut käyttää epäonnistumiseen, halvemmalla kankaalla tuskin olisi kaavoja edes tullut piirrettyä). Päätin tehdä uuden päällisen vanhan päälle, joten minun ei tarvinnut niin tarkkaan miettiä miten paljon painoa on minkäkin kohdan kestettävä.


Lopputulos on ihan siedettävä ja minusta huomattavasti mukavampi kuin lähtötilanne. Istuvuudessa on eroja selkänojan ja jalkaosan asennosta riippuen (ovat siis säädettäviä), mutta paikallaan kestää oli asento mikä hyvänsä ja sehän se on tärkeintä. Kantohihnat on vielä mietinnän alla, sillä ne on saatava kiinni alimpaan kankaaseen (tai runkoon?) kestävyyden varmistamiseksi.


Tässä vielä kuva "käytössä", tuon parempaa käyttäjää meidän taloudesta ei tällä hetkellä löytynyt ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti