tiistai 17. heinäkuuta 2012

Vihdoin ne bodyt


Suomen kesä... Syyttäkää sitä kuvan huonosta valosta ja niin ollen kuvan epäonnistumisesta. Mutta tässä sentään ne kauan sitten ompelemani bodyt. Pöllökangas ei soveltunut bodyyn vaan se menetti muotonsa heti ensimmäisessä pesussa, mutta loppukangas on jo leikattuna peittoja varten, luulen että siihen tarkoitukseen sopii hyvin. Tähtikankaasta taas en koskaan oikein tykännyt, mutta vaatteessa se onkin yllättävän kiva. Ja tuo mekkobody malliltaan taas on aivan mahtava, ei vilku neidin napa ja silti saa olla rinsessa! Katkaisin vaan tavallisen bodyn poikki ja lisäsin saumaan suorakaitaleesta rypytetyn helman. Näitä täytyy tehdä lisää!

Tänään on kokeilujen yö, siirrettiin poikakin nukkumaan siskon kanssa lastenhuoneeseen, saas nähdä miten nukuttaa (ja joko huomenna pinnasänky siirtyy takaisin meidän huoneeseen). Niin äitiä kuin poikaa. Nukahtaminen pojan osalta oli hieman takkuista uuden ympäristön ja mahavaivojen takia, mutta jospa loppuyö sujuisi paremmin. Äiti taas joutuu totuttelemaan siihen, että enää ei kukaan tuhise pinnasängyssään äidin vieressä. Nytkö ne äitin vauvat jo kasvoivat isoiksi? :'(  Meille ei mahdu makuuhuoneeseen kahta pinnasänkyä ja katson kuitenkin tärkeäksi lasten tottumisen toistensa ääniin myös yöllä niin, ettei kaikkiin toisen itkuihin herätä. Eli vaihtoehtoina on ainoastaan tämä. Tyttöhän on nukkunut jo pidemmän aikaa omassa huoneessa, sillä ilman yöheräämisiä tämä on ollut helppoa. Katsotaan josko pojankin (aamu)yöheräämiset jäisi näin pikkuhiljaa pois. Ei sillä, tyytyväinen olen nykyiseenkin rytmiin, hiljaista kun tulee lähes poikkeuksetta kahdeksalta ja poika herää syömään joskus viiden ja seitsemän väliin ja jatkaa sitten vielä unia useimmiten siihen saakka kun tyttö herää puolen yhdeksän maissa syömään.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat bodyt!!!! Tekisin kyllä itsekin mekkobodeja, mutta ei oikein pojalle sellaisia viitsi;) Mistä olet hankkinut tuon pöllökankaan, on tosi kivan näköinen.

    Oon kyllä melkoisen kade noista teidän vauvojen yöunista, meillä nukutaan n. 9-10 tuntia yöunta, yleensä kahdella tai kolmella herätyksellä. Tosin toissayönä herättiin vain kerran!!!! :) Meidän vauva tuntuu selvästi tarvitsevan vähemmän unta, koska päiväunetkin ovat vähän miten kuten, puolen tunnin pätkiä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tilasin pöllöt http://www.printknitsstudio.com/ -sivuilta, mutta tosiaan joustaviksi tarkoitettuihin vaatteisiin tuo kangas on vähän liian "collegemainen".

    Saas nähdä miten yöunien meillä käy, viime yö meni uuteen totutellessa ja jouduin tytönkin kertaalleen veikan itkujen jälkeen nukuttamaan uudelleen vaikkei syömistä tarvinnutkaan. Ja veikka heräsi huomattavasti normaalia aiemmin syömään. Mutta jospa se tästä kun tottuvat ja mystiset pari päivää kestäneet masuvaivat helpottavat. Päiväunet meilläkin on nykyään kovin vaihtelevat, välillä herätetään viiden tunnin jälkeen ja välillä taas puolituntiakin tuntuu olevan liikaa!

    VastaaPoista