keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Nyt kommentteja kehiin kiitos!

Lukijapanelissa on useita tunnustaneita lukijoita ja tilastojen mukaan täällä vierailee myös säännöllisen epäsäännöllisesti muitakin. Nyt haluankin tehdä pienen gallupin siitä, että minkä takia itse kukin tänne eksyy. Ja mitä haluaisitte jatkossa lukea blogistani.

Olen nimittäin viime aikoina miettinyt että mitä kaikkea tänne blogiini upottaisin sujuvasti, pelkillä käsitöillä kun tämä ei tunnu elävän kovinkaan vauhdikasta elämää. Ja osa lukijoista kun on kuitenkin sellaisia, joiden epäilen tulleen tänne lasten kuulumisten tai kaksosuudesta lukemisen perässä. Päätökseni olen siis jo jotakuinkin tehnyt ja aion siis jatkossa kirjoitella ehkä hiukan enemmän myös meidän elämästä ja omista pohdinnoistani, mutta olisi enemmän kuin mielenkiintoista kuulla mitä te lukijat haluaisitte täältä lukea, tai onko teitä ylipäätänsä täällä vielä hiljaisen postaustahdin ansiosta!

Kiitän jo kovasti etukäteen kommenteista ja toivon että jos et muuta kiireiltäsi ehdi kirjoittamaan niin huikkaa edes "HEP" niin tiedän että täällä joku yhä käy :)

10 kommenttia:

 1. Käsityöjuttujen takia täälllä lueskelen, mutta mielelläni luen myös kaksos/vauvajuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että luet, yritän jatkossa tihentää kirjoittelutahtia siinä määrin kun nuo viittä vaille konttaajat sen sallivat :)

   Poista
 2. Täällä ollaan jatkossakin käsitöiden, lasten ja sinun kuulumisten "perässä". en nyt osaa sanoa mitään postausideoita, kupeitten hedelmä nimittäin huudollaan torppaa kaiken ajatuksen juoksun;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet :) Toivottavasti huutajainenkin rauhoittuu!

   Poista
 3. Käyn aina lukemassa kun tulee uusia juttuja. Pitäs varmaan useammin myös kommentoidakin. :D
  Olisi kiva kuulla kyllä vähän vauva-aiheisia juttujakin, ja oikeastaan mistä vaan tykkäät kirjottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentit on kivoja, mutta liian usein itsekin huomaa vaan lukevansa jutut ja kiirehtivänsä eteenpäin. Mutta kiva kun nyt kommentoit :)

   Poista
 4. Olen viettänyt vähän hiljaiseloa blogin ja muiden blogien lukemisen suhteen viimeaikoina, mutta kyllä sitä täällä ollaan. Kaikki tulee luettua, mutta ei välttämättä kommentoitua.

  Kuulostaa ihan hyvältä, että laajennat postausaiheita. Kaikki maan ja taivaan välillä uppoaa minuun. Minua kiinnostaa niin teidän arki kuin sinun ompeluksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että kaikkiruokaisia lukijoita löytyy, jatkossa siis jotain muutakin :) Ja pientä blogitaukoa voisi kyllä itsekin joskus viettää, välillä tuntuu että tämä (erityisesti muiden seuraaminen) on liiankin koukuttavaa puuhaa ja kaikki vapaa-aika tulee kulutettua netin syövereissä!

   Poista
 5. HEP! (Jos nyt näkys, ku kirjotin isolla, äsken se vaan hävis :D) Nii, piti sanomani, et mie ainakii luen ja katon kaikkee mitä sie kirjotat ja näytät. ;) Ja ihana tää tausta, pöllö, hih.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa kaikki olla nykyään pöllöä... Pitääki muuten olla yhteyksissä, oon tulossa sinnepäin viikon päästä, mut laitan viestiä. (ja poistin sen toisen kommentin ku oli sama) :)

   Poista