keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Mustikoita talvella

Ompelin lasten pari kuukautta nuoremmalle serkulle Ottobren mustikkahaalarit tämän äidin toiveesta. Kankaan tosin valitsin itse (lue: valitsin kaapista sen mitä oli tarpeeksi) ja jo palat leikattuani päätinkin sopivan vetoketjun puuttuessa, että haalariin tulee nepparit. Työssä kaikki vastusti ja inspiraatiokin katosi, mutta vihdoin tuli valmista. Ja mikä parasta, ennen kuin saaja ehti kasvaa yli tuosta koosta! (Ja juuh, anteeksi laiskuuteni, kuva on taas puhelimella otettu ja värit eivät ole sinnepäinkään. Haalari on oikeasti ommeltu tummanharmaa-keltaisesta raitajoustiksesta, resorit on mustat)


Koska haalari näytti valtavalle, oli sitä pakko kokeilla omalle pojalle. Ja kyllä, äidin pojasta on tullut niin iso ettei ompelus ollut senttiäkään liian iso! Itse en koskaan oikein ole näille haalareille syttynyt, mutta tämä oli niin kivan näköinen poikasen päällä, että mielessä jo kävi hänellekin vastaavan ompeleminen.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen haalari! Meillä on yksi tutan jumpsuit ja olen aivan ihastunut velourhaalareihin sen Tutan haalarin myötä. Pitäisikin itse surautella tekemäsi kaltainen meidänkin mukelolle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä kaava löytyy 6/-09 lehdestä jos sitä haluat hyödyntää ja oli muuten ihan superhelppo ommella. ...etenkin kun jätti vetoketjun pois!

      Poista