keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hyvä kiertää!

Nyt kaikki käsityöihmiset ja näpertelijät kuulolle! Osallistuin Helmi Hetkiä ja Herttaista Eloa -blogissa haasteeseen, jossa lupaan tehdä jotain pientä kolmelle ensimmäiselle kommenttilootaan ilmoittautuneelle seuraavan 12kk aikana. Ja jotta hyvä lähtee kiertämään, ilmoittautuneen tulee laittaa haaste eteenpäin omassa blogissaan ja tehdä kolmelle innokkaalle myös jotain.

Olen aiemmin jo osallistunut vastaavaan haasteeseen facebookin kautta, mutta nyt sormet syyhyää tämän haasteen pariin, sillä uutta haastetta itselle tuo se, että osallistujat voivat olla minulle entuudestaan tuntemattomia ihmisiä. 

Kommentoi siis tätä viestiä jos haluat laittaa hyvän kiertämään!

5 kommenttia:

 1. Ihana olisi kyllä saada jotain pientä:) tosin siitä en osaa sanoa, ehtisikö itse jotain tekemään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tässä jonoksi asti ehdokkaita ole, joten laita s-posti niin koitetaan keksiä kompromissi ;)

   Poista
 2. OK, laitan sähkäriä tulemaan viikonlopun jälkeen, nyt reissussa:)

  VastaaPoista
 3. Mie voisin alkaa tähän. Pitäis vielä määritellä tuo "pientä". Ono villasukat pientä? Lapaset? Tuubihuivi? Mikä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :) Laita sähköpostiin (yllatysvieras@hotmail.fi) osoitetiedot ja vähän jotain infoa itsestäsi/perheestäsi niin yritän keksiä jotain ylläriä!

   Ja luulenpa että "pientä" tässä asiayhteydessä on jotain mikä itsestä sopivalta tuntuu. Joku neuloo sukkaa vuoden, toinen yhden illan, eli se mikä toiselle on pientä ei ehkä sitä kaikille ole. Pääasia on kuitenkin yllättää vastaanottaja ja laittaa hyvä kiertoon :)

   Poista