keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Savaveivailua

Johan tässä on tovi jos toinenkin vierähtänyt tästä veivailusta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tässä kohtaa ei kannata kiinnittää huomiota täysin väärän värisiin saumurin lankoihin, ei ne päällä mihinkään näy ;) Laiska mikä laiska...

Puudeli-trikoo tuli Viljamin puodin yllärissä ja minulla löi täysin tyhjää. Tämä setti siitä kuitenkin syntyi, pohdin yhä tykkäänkö vai vihaanko. Paita oma sovellus On the Road -kaavasta ja legginssit muistaakseni Ruusunpuna -kaavalla. Paita oli hyvin naftia mitoitusta, kun taas legginsseissä lahjetta riittää.


Saimme tässä haasteessa jokainen omat ompeluystävät joiden kanssa yhdessä tuli miettiä jokin yhdistävä tekijä. Meidän kolmihenkisestä ryhmästämme tuli "Junan tuomat", sillä jokainen meistä on asunut sekä pk-seudulla että Etelä-Karjalassa ja näin ollen junamatkustus on tullut tutuksi. Kaikkien ryhmämme jäsenten vaatteista löytyi siis "junankiskot" (ks.yllä).Tajusin tyttöni kasvaneen vasta kun iskin sakset kankaaseen eikä se riittänytkään enää yksistään tunikaan. Noh, apuun tuli legginsseistä jäänyt kangas ja nyt paitaa piristää keltainen kappale selkäpuolella.


Ei mikään mestariteos, mutta legginssit käyvät onneksi muidenkin paitojen kanssa ja paidan voi nakata tässä vaiheessa jo pienten vaatteiden pinoon sen käytyä liian pieneksi.

2 kommenttia:

  1. Nuo raiteet on kyllä hienot! Astetta rokimmat leggarit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyl aika kivat, joskin neiti tykkää myös ja repii rusetit aina pois. Mut ei kai niitä kiinni voi ommella, eihän? :D

      Poista