perjantai 11. lokakuuta 2013

Samistelua

Koska minulla sattuu olemaan tyttö ja poika ja markkinoilla on toinen toistaan ihanempia kankaita eri väreissä, joskus (no okei, aika useasti...) on samisteltava. Puolustuksekseni sanottakoon, että harvoin yhdessä ommellut vaatteet kuitenkaan päätyvät päälle yhtä aikaa, sillä lapset ovat nopeita sotkemaan!


Nämä(kin) paidat valmistuivat jo jonkin aikaa sitten, mutta muu elämä on vienyt minua 100-0 ja bloggaus on jäänyt. Kaava on joku Ottobren peruspaidoista, tarkempaa en valitettavasti muista. Leikkelen aina välillä kasan kankaita valmiiksi ja ompelen kun ehdin. Joskus tässä välissä voi olla pitkäkin aika, joten unohdan sillä välillä niin käytetyn kaavan kuin suunnitellut jipotkin. Lähes aina saan ommellessa miettiä, olinkohan suunnitellut hihoihin resorit, käänteen vai extraleveän käänteen ja lopputulos on yllätys.


Pojan paita on ihan perusmalli reilulla kasvunvaralla, tytölle muokkasin kaavaa hieman tunikamaisemmaksi, sillä tykkään käyttää tytöllä paljon legginssejä. Ja kun paitaa voi aluksi käyttää tunikana ja myöhemmin normaalina paitana, on se huomattavasti pidempi-ikäinen.

4 kommenttia:

 1. Perusvaatteet ja samisteluhan on just hyvä :) Tykkään muutes siun blogin ulkoasusta tosi paljon, hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kuulee aika kärkästä kommenttia nimenomaan kaksosten samanlaisiin vaatteisiin pukemisesta, enkä itsekään siitä välttämättä liiaallisuuksiin asti pidä. Mutta sopivissa määrin mikä ettei, niin samanikäisillä kuin eri-ikäisilläkin sisaruksilla :)

   Ja blogin ulkoasusta kuuluu kiitos myös Lankahelvetti-blogin Hennalle, joka kehitteli tuon bannerin. Ja kyllä, tykkään myös ite :)

   Poista