tiistai 12. marraskuuta 2013

Itselle

Tässä muutama itselle valmistunut. Pilvitrikoosta tein onion muokkauksella kokeiluversion tunikasta. Tästä tuli lopulta kyllä tosi kiva, mutta jatkossa on parempi muistaa etten ole kokoa m edes ilman saumanvaroja, sillä isohan siitä tuli. Kavennellen vähän joka saumasta sain tästä muuten ihan hyvän, mutta hihan pyöriö on liian iso ja jättää taakse rutut. Jatkossa siis taas xs-kaava käyttöön ja helmaan vaan reilut saumanvarat niin ei tule makkarankuorta. ...joku kun on piirtänyt kaavan vain xs ja m -koossa laiskuuttaan...


Kotihousut joustocollarista, legginssien kaavasta muokattuna. Paljon jäi vielä hiomista kaavan suhteen, mutta kyllä nämä kovassa käytössä on kotona olleet. Niin ihanan tuntuiset jalassa! Haaveilen samaa materiaalia olevista legginsseistä takataskuilla.


4 kommenttia:

 1. Mukavan näköiset vaatteet! Voin kunpa olla itsekin koko xs, mutta turha toivo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Enpä miekään valitettavasti oo xs-kokoa, sellanen eriparikoko lähinnä ;) Mut miusta tuo kaava on vähän reilu ja hihat istu siitä xs:stä hyvin, loput on helpompi muokata itelle sopivaks leikatessa.

   Poista
 2. Jälleen kerran, tuo tunika on tosi kiva!
  Ja nuo housut näyttää supermukavilta. Täytyy miunkin jossain vaiheessa koittaa tuommoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki kyllä tykkään :)
   Kuvassa (ja päällä) nuo housut näyttää lähinnä makkarankuorille, mut jalassa ne vaan on niin parhaat! Ja ei oo ulkonäöstä lapset valittanu ni kelpaa kotihousuiks mitä parhaiten.

   Poista