maanantai 4. marraskuuta 2013

Huonoja kuvia ja pikaisia ompeluita

  Ilman sen suurempia tarinoita laitan liutan kuvia. Tässä ainakin osa niistä pienistä jutuista mitä on tullut pitkin syksyä ommeltua. Pahoittelen huonoja kuvia, suurin osa on räpsäisty puhelimella pikaisesti kun on muistettu ettei näitä vielä ollutkaan kuvattu.


Kaulurin ja lapasten koeversiot, molempiin jäi vielä hieman hiomista ainakin koon suhteen.


Nämä lapaset tulikin sitten jo käyttöön, vuorina merinovilla.


Nämä lähti kaverin käsiä lämmittämään, näissäkin merinovillaa vuorina. Toiset vastaavat (tosin fleece-vuorilliset) odottavat sijoituspaikkaansa kaapin kätköissä.


Pipoja jämäpaloista. Näihin kulutin ne viimeiset soirot kankaista, omille ja muiden lapsille.


Eihän nyt omaakaan päätä sovi unohtaa!


Tämä taas meni kaverille lenkkipipoksi, toisenkin hänelle ompelin, mutta kuva jäi. No, kuvitelkaa tähän pinkki tähtipipo punaisella (kai, en edes muista enää :D) vuorilla.


 Mies osti tapletin kulkemaan työreissuilla mukana ja sille ompelin vetoketjullisen pussukan (joo, juuri tuo musta möykky kuvassa) joustocollarista. Vuorina polarfleece ja välissä pehmukkeena vanu. Tämä vaatisi vielä uuden yrityksen, sillä tuli aavistuksen liian pieni. On kuitenkin toiminut käytössä, katsotaan saanko koskaan ommeltua uutta. Kekkistä olisi kuulemma toiveena ja ajatuksena olikin isänpäivälahjaksi sellainen ommella, mutta sehän on jo tällä viikolla! Ja tapletti on tietysti miehellä mukana (enkä ole ottanut mittoja ylös), lapset jaksavat tehdä nukkumaan menosta hankalaa ja oma-aika on niin ollen minulla lähes nollissa. ...ehkä jouluksi?

2 kommenttia:

 1. Nuo lapaset on ihan huippuihanat, kiitos <3
  Siun pipossa on muuten hauska, typistetty mäykky :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät :)
   Ja mäyrikset on kato hassun pitkiä ni ajattelin korjailla mittasuhteita ;) No ei vaan, en ees huomannu aikasemmin.

   Poista