maanantai 9. kesäkuuta 2014

Vielä se kesä tulee takaisin!

Vaikei juuri tällä hetkellä ulkona helteiseltä näytäkään, luotan helteden paluuseen. 


Tampereen reissulla oli pakko vierailla Triteksin myymälässä ja mm. tämä pilkkutrikoo tarttui matkaan. Hetken emmittyäni iskin sakset kankaaseen melko uhkarohkeasti ilman sen suurempia suunnitelmia tai kaavoja.

Ja onneksi uskalsin, sillä tästä tuli kyllä ihan kiva. Eteen tein rypytyksen nauhakujalla, joka tosin ei kuvista kovin selkeästi erotu. Tein nimittäin jälleen virheen kun pyysin miestä kuvaamaan, lopputuloksena neljä kuvaa joista sain valita ne vähiten huonot... Tosi käyttöön mekko pääsi jo heti viikonloppuna kun veljeni täytti pyöreitä. Tämän perusteella voin todeta tyytyväisenä että ei muuten kiristänyt tai puristanut vaikka herkkuja tulikin santsattua useampaan otteeseen. Kyllähän se turvotus ikävästi mahan seudulla näkyy kun mekko on tyköistuva, mutta äitiyden myötä olen oppinut olemaan armollisempi itselleni ja aloitan sen terveellisemmän elämän jälleen ensi vikkolla. ...kuten tähänkin saakka ;)

9 kommenttia:

 1. Niinpä juuri, aina tulee seuraava maanantai ;) Tosi kaunis mekko, sopii siulle kuin valettu!

  VastaaPoista
 2. Näinhän se todettiin ;) Ja kiitos!

  Hmm, mutta mihin se tasku taas jäi?!

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäinen, oikea karkki! Sopii tosi nätisti siulle :)

  VastaaPoista
 4. Onpa tosi kiva mekko! Ja vielä ihan ilman kaavoja, vau! Itse olen niin kaavoihin kangistunut (hih!) että tarvitsen ne kaavat tai tulee sutta ja sekundaa...
  Ja pakko muuten sanoa, että mikä turvotus!?! Voit ihan rauhassa siirtää sitä terveellistä elämää noin hoikkana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiipi, joskus tästä minulle kaikki nyt heti -luonteesta hyötyykin kun ei malta kaavoja etsiä! Joko siellä "turvotus" on hävinnyt vai vieläkö odotellaan? ;)

   Poista
  2. Ja nyt vasta kävin kurkkaamassa omasta blogistasi, paljon onnea uudesta prinssistä! <3

   Poista