tiistai 3. maaliskuuta 2015

Pikaisia

Heräsin joskus talven alettua siihen ettei lapsilla ole talvipipoja. Koska kaveri poikansa kanssa oli kylässä, tehtiin sopimus: kaveri vahti lapsia kun minä saksin pipoja koko köörille.


Lopputulos on värikkäät pipot vapaasti saksittuna, isoilla heijastinkuvioilla. Eikä muuten mennyt kauaa, suurin ongelma oli tälläkin kertaa toimeen ryhtyminen.


Ja koska silitysrauta oli kaivettu esiin heijastimien kiinnittämistä varten, silitin samalla jo kuukausia odotelleeseen paitaan/tunikaan tähden kiinni.


Tuubihuivit ovat olleet tämän talven selkeä hitti, niitä on tullut ommeltua yksi jos toinenkin. Ylläolevia settejä ompelin kaksi, toisen ystävälle jouluksi ja toisen lämmittämään itseä juoksulenkeillä.


Tämän setin puolestaan sai mies lenkillä käytettäväksi.

2 kommenttia:

  1. Niinhän se on aina, ryhtymiseen menee pisin aika :) Kivoja töitä! Miten ihmeessä saat sopivia pipoja vapaasti saksimalla, ihailen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun pitää tehdä kolme eri kokoista pipoa, voi saksia yhden ja sen perusteella muuttaa kokoa muille sopivaksi. Mutta juu, yleensä tulee tehtyä paljon väärän kokoisia pipoja, siksi se kai onkin niin vaikea tarttua toimeen!

      Poista