maanantai 16. maaliskuuta 2015

Yökkäreitä

Kuka kumma noita muksuja venyttää?


Yökkärit ovat joutuneet yksi toisensa jälkeen pienten kasaan ja pakko oli hommata uusia. Kaupassa järkytyin niiden hinnoista ja sinne jäivät odottelemaan löysempää rahapussin vartijaa.


Itse klikkailin suunapäänä Noshin alennuksille ja laskin kuinka säästän kun teen itse. Turha kai mainita että työlle en laskenut hintaa, sillä tämähän on harrastus. Aikansa joutuivat lapsiparat kulkemaan kittanoissa yökkäreissä kun äiti ei vain saanut aikaiseksi ryhtyä toimeen.
Lopulta valmistui kuitenkin molemmilla lapsille muutama uusi setti pahimpaan hätään. Housuissa kaavana Saimi, paidoista en uskalla mennä sanomaan mistä kaavasta mahdoin pohjan ottaa ennen saksien viuhumista.


Ufojen pinosta löytyi kekkistä odotelleen nappeja vale-nepparilistaan. Koska en osannut kuosia kuvitella tytölle päiväkäyttöön, unohdin napit ja ompelin pariksi housut. Ja kas vain, tämäkin yökkäri oli valmis!

4 kommenttia:

 1. Nättejä yökkäreitä olet ommellut! Tuo on muuten ihan totta, että yökkärit on aika hinnoissa. Silti en ole jostain syystä itse saanut ajoiksi ommella isommalle yhtään yökkäriä. Ihmettelenpä omaa saamattomuuttani, mutta hei, kai sitä pitää vähän vaatekauppojakin kannattaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin kyllä tykkään ja ihastelen näitä iltaisin lapsien päällä. Mutta kun se aloittaminen on vaan niiin vaikeaa tässäkin asiassa! Vaan eipä tuo vaatekauppojen kannattaminenkaan huono aina silloin tällöin ole ;)

   Poista
 2. Vitsi, miten hienoja! Meillä myös kolmevuotias on venähtänyt pituutta ihan yhden "yön aikana". Ompelutaitoni ovat olemattomat, mutta onneksi isovanhemmat ja isoisovanhemmat kysellevät jouluna ja synttäreinä noita vaatetarpeita. Ja onneksi meillä on vaatteille kakkoskäyttäjä myös kasvamassa, niin ei ihan niin paljon riipaise kaupan kassalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heinä! Onneksi meilläkin kummit ja mummit ostelevat välillä vaatteita niin ei täysin ole lasten vaatetus äidin ompelun varassa. Työt kun pahasti sotkee harrastusta ja tahti on usein verkkaanlainen :) Ja koska tyttö hujautti kasvussa pojan lähes kiinni, vaatteiden kierto loppui meillä lyhyeen ja lapset tarvitsevat nyt saman kokoisia vaatteita.

   Poista