keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Syksy tuli

 Kyllä ne vastusti, mutta nyt ne on valmiit! Velouriset jumpsuitit fleesevuorilla. Olisivat voineet olla isommatkin, mutta toisaalta tarkoituskin oli tehdä vaan tälle syksylle haalarit, ensi keväänä on sitten jo jotain muuta päällä.


Tämän idean sain Pinterestistä ja pakkohan se oli kokeilla. Ei nuo nauhat IKEAn pesulappuja voita, mutta kyllähän noitakin näyttää voivan hypistellä. Jaloissa on paistopussia täytteenä ja rapisutettavana.


7 kommenttia:

 1. Ei vitsit nuo jumpsuitit on ihanat! Oot taitava. :) Mieki tahon!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Noihin olen kyllä itsekin tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot haalarit!!! Noissa kankaissakin on ihanat värit, semmoiset lapsille sopivat mutta kuitenkin kivan raikkaat ja pirteät.

  Pitäisi itsekin ottaa niskasta kiinni ja hurauttaa mummolaan ompelemaan, siellä odottaa yksi body ompelemista...

  Mikähän siinä onkin että ne pesuohjeet on lasten suosikkeja?!? Ne on usein itse lelua kiinnostavampia:D Semmonen leluhan olisi hieno, johon olisi ommeltu vain noita pesuohjeita;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Tuo poitsun haalari on väreiltään just sellanen kun halusinkin, neidille olisin halunnu vähän räväkämmän mutta kun samassa kaupassa ei ollu ja monesta paikasta en kehannu alkaa tilailemaan niin tuo saa kelvata. Onneks nuo resorit antaa pirteyttä siihenkin.

   Miullakin on nyt työn alla pari bodya ja niihin sopivat housut, eilen testailin aplikointia ensimmäistä kertaa kunnolla niiden bodyjen etukappaleisiin. Jospa vaikka kaappais lapset kainaloon kunhan toinenkin herää ja lähtis hurauttamaan nuo kokoon ni sais huomiselle reissulle uutta puettavaa päälle :)

   Pesulappujen suosion on kyllä IKEA keksiny, niissä kun usein on laput isompia kun ite lelu ;P

   Poista
 4. Ihanat jumpsuitit. Minäkin tykkään kovasti väreistä. Se on kyllä hassua kun kaikki näprääminen on niin kivaa noiden pienten mielestä. Leikkimatolla siirtyy kiinnostus ennemmin mun lattialla oleviin kangaspusseihin kuin maton leluihin :) Hypistelylelu on varmasti ahkeralla käytöllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin :) To lelu ei kyllä käytössä ole yhtään niin mielenkiintoinen kun olisi voinut kuvitella, lattialla olevat johdot ja muu kielletty vievät kiinnostuksen 100-0 jo tässä iässä ;)

   Poista